top of page
Obrázek autoraMichal Regal

Jaký byl náš realitní rok 2021

Aktualizováno: 9. 2. 2022

Přestože byl rok 2021 stejně, jako rok předchozí poznamenám Covidem, na realitním trhu se tato skutečnost moc neprojevila. Respektive, projevila se na samém konci roku a to především zvyšováním úrokových sazeb hypotéčních úvěrů. Z pohledu prodejních cen se zdražily prakticky všechny typy nemovitostí. Od bytů, přes rodinné domy až po stavební pozemky, kterých je stále zoufalý nedostatek.


Z našeho pracovního hlediska byl rok 2021 velmi produktivní a dokázali jsme pomoc více lidem než v roce 2020. Přesně jsme zvládli úspěšně dokončit 31 obchodních případů. Z toho 24 prodejů a 7 pronájmů. V 16ti případech prodejů jsme navýšili kupní cenu díky REMAX Aukci. Ve dvou případech dokonce o 510 000,- Kč. Pětkrát jsme udrželi cenu a pouze ve třech případech jsme byli nuceni upravovat cenu směrem dolů. V případě „standardních“ nemovitostí rezervujeme v průměru do 14 dní od inzerce.

Rok 2021 jednoduše graficky

Trochu jsme se také rozlétli po republice a zajeli si třeba do okresu Havlíčkův Brod, ale nejvíce jsme byli v našem domovském okrese Kladno, poté rodném okrese Praha a Beroun.


A co nás těší asi úplně nejvíce, je 17 nových hodnocení. A všechny za plný počet bodů 5 z 5ti. Celkově nás tak již ohodnotilo 71 klientů. Tento parametr "hodnocení" je pro nás velmi důležitý. Protože právě díky němu víme, že jsou s námi klienti spokojení (dovolím si říct velmi spokojení) a šíří se naše jméno dál. A právě díky tomu je valná část naší práce v dnešní době založena na referenčním obchodu.

Statistika prodejů za rok 2021

Jak jsme dopadli v naší kanceláři RE/MAX G8 Kladno?


V ostřílené konkurenci kanceláře RE/MAX G8 Kladno, jsme skončili na bronzové příčce, z celkového počtu 43 makléřů.. V prosinci se nám podařilo vybojovat také ocenění Makléř měsíce.

Jak jsme dopadli v celé sítě REMAX?


Z celkového počtu 1328 makléřů v celé síti RE/MAX jsme se umístili na 18. místě a získali tak mezinárodní ocenění PLATINUM CLUB. Dále jsme získali ocenění TOP Club GOLD.

Takový byl náš rok 2021. Děkujeme moc všem klientům, kteří nám dali důvěru a svěřili prodej či pronájem své nemovitosti nám. Protože jen díky spokojeným klientům, můžeme dělat práci, která nás baví, která nás naplňuje a získávat různé ocenění.


Pokud uvažujete o prodeji nebo pronájmu bytu, domu, chaty, chalupy či pozemku a přemýšlíte, zda u nás bude Vaše nemovitost ve správných rukou, věřím, že Vás tento článek přesvědčil. ANO, bude! Neváhejte nás kontaktovat na 777 078 945 (Michal) 606 677 096 (Lída) nebo nám napište mail. Rádi pomůžeme také Vám.

36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page